Een eigen onderneming

In 1998 zijn mijn broer en ik gestart met onze eigen onderneming, de SDG Dienstenverlening. Hierin wordt uitvaartverzorging en ritueelbegeleiding gecombineerd. SDG staat voor: "SamenwerkenDe Gebroeders". Op deze inmiddels prachtige onderneming ben ik, zijn wij, gepast trots. Zoals met elke start van een onderneming, hebben ook wij er uiteraard voor moeten knokken om het bedrijf op de kaart te zetten. Dit is echter meer dan goed gelukt en we hebben binnen de uitvaartwereld een volwaardige plaats ingenomen.

Dienstenverlening: Uitvaartverzorging & Ritueelbegeleiding, in onze ogen een unieke combinatie. Binnen het welzijnswerk hebben we namelijk onze persoonlijke diensten ondergebracht die wij kunnen toevoegen aan onze uitvaartverzorging. Duidelijk is dat we meer zijn dan alleen uitvaartverzorgers. Om deze reden vonden we de naam begrafenisonderneming, of uitvaartonderneming ontoereikend. Vandaar dat we gekomen zijn op: SDG Dienstenverlening.

Een persoonlijke droom van mij is uitgekomen. Want er is niets mooiers dan dat je passie je werk wordt. Vrijwel zonder beperkingen en volgens je eigen visie je werk te kunnen doen, is gewoon geweldig! Verantwoordelijk te zijn voor je eigen werk, zorg te dragen voor je eigen inkomen, het past bij me.

Website: Bezoek de website www.sdgdienstenverlening.nl om meer te weten te komen over mijn werk en ons bedrijf.